Få dejlig frisk hud med 2 eller 4 stk. organiske konjac rensesvampe

  • Pris : 89,- 

245,- 

Værdi

156,- 

spar

64%

Rabat

5

SOLGT

Skynd dig kun få tilbud tilbage

* Skal udfyldes

Få ren og silkeblød hud UDEN brug af hidsige ansigts-produkter, med de smarte og organiske konjac rensesvampe. Vælg mellem 4 forskellige typer.

Det er vigtigt at pleje huden, især i denne kolde vintertid, higer din hud efter ekstra næring, fugt og pleje. Det kan dog være en dyr fornøjelse at investere i ansigts-produkter, som er gode for huden uden at de indeholder hidsige ingredienser.

Disse organiske konjac rensesvampe giver dig frisk, ren og silkeblød hud ved hjælp af de plejende konjac-fibre. Konjac-fibrene i svampen kommer fra konjac-planten, som er en asiatisk kartoffelplante, der er blevet flittigt brugt i forbindelse med diverse skønhedsbehandlinger i Japan i mere end 100 år.

Rensesvampene eksfolierer huden og fjerner de døde hudceller, dette giver færre urenheder og hjælper dine cremer til at trænge bedre ned i huden. Derudover stimulerer rensesvampene blodgennemstrømningen, så der dannes nye hudceller og din hud bevarer den friske og naturlige følelse.
Svampene er fyldte med antioxidant- og mineralspækkede konjac-fibre. De er uden kemikalier, farve eller tilsætningstoffer, som kan skade og udtørre din hud.

Vælg mellem de 4 forskellige typer:
De grønne svampe:
De grønne svampe får deres flotte naturlige grønne farve fra grøn te, som er kendt for sine plejende antioxidanter. De hjælper til at genoprette fugtbalancen i den tørre og trætte hud og har tilmed også en foryngende effekt.

De røde svampe:
De røde svampe er ideelle til moden huden. De indeholder fransk rødt ler, som naturligt dybderenser huden og exfoliere blidt. Svampene formindsker rynker og fine linjer og reducerer rødmen.

De sorte svampe:
De sorte svampe er gode mod uren eller fedtet hud. De indeholder aktivt kul fra bambus, som har en antibakteriel effekt og absorberer samtidig fedt og urenheder fra huden.

De hvide svampe:
De hvide svampe er de mildeste af de 4 typer. De er perfekte til den normale hudtype, men også hvis din hud er ekstremt sart. De kan også bruges til børn.


Sådan gør du:
Svampene er tørre når du modtager dem og skal skylles grundigt inden brug. Giv svampen mulighed for at suge godt med vand til sig, for at opnå den optimale effekt.
Massér hele dit ansigt med svampen, i blide cirkulære bevægelser. Og tilfør efterfølgende en god og plejende ansigts creme.
Skyl svampen godt igennem efter brug og lad den lufttørre.
Svampen kan holde i 2-3 måneder.


Vælg mellem:
2 stk. konjac rensesvampe (samme farve): Dealpris: 89,- / (Normalpris: 245,-)
4 stk. konjac rensesvampe (samme farve): Dealpris: 169,- / (Normalpris: 490,-)


Specifikationer:
• Rensesvampe med naturlige konjac-fibre.
• Eksfoliere, renser og fornyer huden.
• Vælg mellem de 4 forskellige typer.
• Stimulerer blodgennemstrømningen.
• Indeholder naturlige antioxidanter.
• INGEN kemikalier, farve eller tilsætningstoffer.

Leverandør info
* Efter køb og indtastning af leveringsadresse vil ordren automatisk blive videresendt til leverandøren. Adressen kan ikke ændres herefter.
* Produktet sælges af: Trendway.dk.
* Ordren gennemføres af: Trendway.dk
* Ved returnering dækker man selv fragt. Returneres i ubrudt emballage og ubrugt stand.
* Produktet kan sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne)
* Alle spørgsmål vedr. produktet, levering samt reklamation og klager mv. rettes til forhandler på mail: [email protected]/
* Førprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside 24 timer før tilbudets lanchering. Din e-mailadresse vil blive udleveret til leverandøren. Den vil ikke blive brugt til andet end information vedrørende denne ordre.
* Du skal ikke foretage dig yderligere, efter du har benyttet dig af denne kampagne. Produktet sendes direkte til nærmeste posthus eller pakkeboks i forhold til den adresse, du har oplyst. Du modtager advisering, når pakken er klar til afhentning.

Trendway ApS.dk

Firma Hjemmeside
E-mail
Telefon: 39472222
Det med småt
***Pålagt fragt på 39,-
Forventet leveringstid: Forventet leveringstid: 1-2 hverdage fra køb
Leveres til afhentning i nærmeste pakkeshop***

FAQ
***Pålagt fragt på 39,-
Forventet leveringstid: Forventet leveringstid: 1-2 hverdage fra køb
Leveres til afhentning i nærmeste pakkeshop***