Kom ind og nyd en lækker Tapas anretning med lækre specialiteter hos Tapas Y Cañas i Rødovre

  • Pris : 98,- 

198,- 

Værdi

100,- 

spar

51%

Rabat

6

SOLGT

Skynd dig kun få tilbud tilbage

Tag en pause fra det kolde danske vintervejr og nyd en lækker Tapas anretning, med lækre autentiske spanske specialteter, hos Tapas Y Cañas i Rødovre Centrum. Glæd dig blandt andet til Sort fods skinke og 2 andre spanske pølser, paté, oliven, saltmandler og cornichoner, forskellige spanske oste med brød og tapanade til, lækre sprøde salater, hjemmelavet chokoladekage med jordbærmousse og meget mere.

Hvem kan ikke bruge en velfortjent time-out i den travle hverdag? Bestil flere værdibeviser og tag din mor, far, kæreste, veninde eller ven med under armen og nyd et lille break i de varme og hyggelige omgivelser hos Tapas Y Cañas. I får serveret en perlerække af de lækreste tapas specialiteter, inspireret af den ægte spanske madkunst.


Restauranten opretholder det autentiske spanske køkken, både gennem de råvarer som de bruger i deres mad, men også ved at designe restaurantens indretning efter bedste spansk tradition med levende lys og en varm atmosfære.

Deres mad er lavet med kærlighed og det personlige forhold til maden er altafgørende for dem. Det er vigtigt for dem at de kan stå inde for den mad de serverer, og derfor køber de intet som er tilberedt på forhånd. Den mad de serverer er hjemmelavet fra bunden – lige fra brød til alle deres dessert.er


I kan kort sagt se frem til en gennemført Tapas oplevelse, som vil skabe stor begejstring.

Tapas menuen står på:
• Sort fods skinke og 2 andre spanske pølser, paté, oliven, saltmandler og cornichoner.
• Tapenade og 2 slags spanske oste. Til dette fad medfølger hjemmebagt brød.
• Tigerrejer marineret i chili , lime og ingefær.
• Spanske krydrede okseboller i tomatsovs.
• Årstidens lækre salat.
• Chokoladekage med jordbærmousse på toppen.
• 3 små “pinchos” overraskelser fra kokken


Find Restauranten her:

Tapas Y Cañas
Rødovre Centrum 86
2610 Rødovre


Det får du:
• 1 stk. Tapas anretning til 1 person

Leverandør info
TAPASamor har i flere år drevet catering virksomhed, og kvalitet og gode råvarer har altid spillet en afgørende rolle. I Spanien har de lært, hvor fyldigt simpelt kan være. Spanierne har tradition for at holde det enkelt og fokusere på få men gode råvarer. En facon som præger hele deres kultur og måde at leve på. Hvad vi ikke når i dag, når vi i morgen, for i sidste ende handler det om, at dagen i dag skal være god, og fyldt med glæder og lækkerier.

På deres rejser til Spanien nyder de at finde spændende nye delikatesser, og prøve nye smagsvarianter af spanske kendinge. Det er alle de lækkerier du finder i deres webshop, og som også præger de tapas menuer de leverer til dig og dine gæster.

De handler kun med autentiske spanske varer, og udvælger kun det bedste.

Tapas Amor

Firma Hjemmeside
E-mail
Telefon: 50305847
Det med småt

***Værdibeviset er gyldigt i 6 måneder fra købsdato***

FAQ
***Værdibeviset er gyldigt i 6 måneder fra købsdato***