Dejlige og vamsede Sutsko i 100% Merino Lammeuld holder dine fødder varme

  • Pris : 199,- 

399,- 

Værdi

200,- 

spar

50%

Rabat

196

SOLGT

Skynd dig kun få tilbud tilbage

* Skal udfyldes


Er du træt af at fryse om fødderne? Med disse varme og lækre håndlavede sutsko, lavet af 100% lammeuld, er det helt slut med kolde tæer. 

Merino fåret er en af de ældste fåre racer. Og også en af de mest hårdføre. Merino fåret er meget anderledes fra de almindelige får vi kender, som tygger gras på markerne rundt om i landet. Det lever typisk i de sydlige alper i New Zealand i ekstremt kolde temeperaturer, hvor andre får ikke ville kunne holde varmen. 

Merino fårets uld er 'bygget' til de ekstreme temperaturer - åndbart om sommeren og isolerende om vinteren og stadig exceptionel blødt og vejer minimalt.

Dette gør Merino fårets uld helt perfekt til bla. sutsko som disse.

Sutskoene er lavet af 100% Merion lammeuld. Uldprodukter er komfortable, bløde og har en naturlig pasform. Merion lammeuld er kendt for dets sundhedsmæssige fordele og fantastiske evne til at bibeholde den rette kropsteperatur. Sutskoene er ECO-friendly.

Sutskoene har en skridsikker bund og med deres vamsede polstring fuldender de hyggestemningen på en en kold og grå vinterdag.

Farver:
Grå med hvid kant
Ternet med hvid kant
Creme
Grå
Ternet

I alt 6 størrelser:
36-37
38-39
40-41
42-43
44-45
46-47


Specifikationer:
- 100% Merino lammeuld
- ECO friendly
- Skridsikker sål
- Størrelser: 36-47
- Vælg mellem 5 farver

Leverandør info
* Efter køb og indtastning af leveringsadresse vil ordren automatisk blive videresendt til leverandøren. Adressen kan ikke ændres herefter.
* Produktet sælges af: Brandclub.dk.
* Ordren gennemføres af: Brandclub.dk
* Ved returnering dækker man selv fragt. Returneres i ubrudt emballage og ubrugt stand.
* Produktet kan sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne)
* Alle spørgsmål vedr. produktet, levering samt reklamation og klager mv. rettes til forhandler på mail: [email protected]/
* Førprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside 24 timer før tilbudets lanchering. Din e-mailadresse vil blive udleveret til leverandøren. Den vil ikke blive brugt til andet end information vedrørende denne ordre.
* Du skal ikke foretage dig yderligere, efter du har benyttet dig af denne kampagne. Produktet sendes direkte til nærmeste posthus eller pakkeboks i forhold til den adresse, du har oplyst. Du modtager advisering, når pakken er klar til afhentning.

Brandclub.dk

Firma Hjemmeside
E-mail
Telefon: 39472222
Det med småt

***Pålagt fragt på 39,-
Leveringstid: 1-2 hverdage fra køb.
Leveres til afhentning i nærmeste pakkeshop***

FAQ
***Pålagt fragt på 39,-
Leveringstid: 1-2 hverdage fra køb.
Leveres til afhentning i nærmeste pakkeshop***